'' ** İrem ** '' ŞeKeR AdMiNiMiz
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 28 Nerden : Kırklarelii İş/Hobiler : Film izlemek şarkı dinlemek Lakap : Rihanna Ne fanısın ? : hsm puan : İsmin ne ? : İrem Kayıt tarihi : 14/02/09
| |
.~RoseNny~. ŞeKeR AdMiNiMiz
Mesaj Sayısı : 313 Yaş : 28 Nerden : Ashley'in Kalbinden İş/Hobiler : Ashley ' i İzlemek Tabiki :) Lakap : Ashh Ne fanısın ? : hsm puan : İsmin ne ? : M€[!$ Kayıt tarihi : 17/02/09
| Konu: Geri: Melis Cuma Nis. 17, 2009 9:58 am | |
| peki sen istedin bn bidaha bu siteye girersem ne olıyım yni senden böyle birşey beklemezdim irem çok kalbimi kırdın | |
|
Hsmania _-HsM BaGıMLıSı
Mesaj Sayısı : 131 Yaş : 29 Nerden : istanbul İş/Hobiler : müzik dinlemek Lakap : iroşşşş Ne fanısın ? : hsm puan : İsmin ne ? : İrem Kayıt tarihi : 15/02/09
| Konu: Geri: Melis Cuma Nis. 17, 2009 6:25 pm | |
| İlla admin yada rütben olması gerek mi ) Sen bu siteye rütbeler için mi giriyorsun ? | |
|
.~RoseNny~. ŞeKeR AdMiNiMiz
Mesaj Sayısı : 313 Yaş : 28 Nerden : Ashley'in Kalbinden İş/Hobiler : Ashley ' i İzlemek Tabiki :) Lakap : Ashh Ne fanısın ? : hsm puan : İsmin ne ? : M€[!$ Kayıt tarihi : 17/02/09
| Konu: Geri: Melis Cuma Nis. 17, 2009 6:41 pm | |
| de biçim laf o sadece beni adminlikten alma olayı sitedeki yeni msj var fln değiştirmem ama bana ole bişi demedi bende yaptım yani o yüzden | |
|